Mutlu Göbişler

Tavuklu Pazılı Krep

0
Çok lezzetli bir yemek yapmak ister misiniz? Zor gibi görünen #tavuklupazılıkrep pratik yapımı ile şimdi sizlerle buluştu. Şimdiden pişirip yapan herkesin ellerine sağlık.
Çok doyurucu bir lezzet oldu.
*Bir önceki paylaşımımda size krep tarifini vermiştim, o nedenle bu tarifimde tekrar krep yapımını anlatmıyorum. Bu tarifimde bir gün önceden kalan kreplerinizi de kullanabilirsiniz.
http://mutlugobisler.blogspot.com.tr/2014/06/krep_6.html
Soğan ve domates ile süsleyelim.
Malzemeler ;
Tavuklar Izgaraya...



2 parça tavuk göğsü
1 çay kaşığı tuz
2 adet krep


Pazılı harç için ;

1 Demet Pazı
2 Adet soğan 
1 Yemek kaşığı salça
2 Yemek kaşığı sıvı yağ
Pul biber, tuz, karabiber
Pazılı harç kavruluyor.


Yapılışı ;

Krep daha önce paylaştığım gibi hazırlanır.
Tavuk göğüslerini bir bıçak yardımıyla inceltip, tuzlayıp ızgarada pişirin ve doğrayın.
Sıvı yağı tavaya koyup soğanları doğrayıp içine atın.
Yıkanmış doğranmış pazılarını koyup salça, tuz, pul biber ve karabiberi ekleyip kavurun.
Daha önce hazırladığınız kreplerin içine kavrulmuş pazıyı ekleyin.
Üstüne tavukları dizelim.
Tavukların üzerini de biraz soğan ve domates ile süsleyelim.
Patates salatası ile de servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun...


0 yorum:

Yorum Gönder