Çok doyurucu bir lezzet oldu. |
http://mutlugobisler.blogspot.com.tr/2014/06/krep_6.html
Soğan ve domates ile süsleyelim. |
Tavuklar Izgaraya... |
2 parça tavuk göğsü
1 çay kaşığı tuz
2 adet krep
Pazılı harç için ;
1 Demet Pazı
2 Adet soğan
1 Yemek kaşığı salça
2 Yemek kaşığı sıvı yağ
Pul biber, tuz, karabiber
Pazılı harç kavruluyor. |
Yapılışı ;
Krep daha önce paylaştığım gibi hazırlanır.
Tavuk göğüslerini bir bıçak yardımıyla inceltip, tuzlayıp ızgarada pişirin ve doğrayın.
Sıvı yağı tavaya koyup soğanları doğrayıp içine atın.
Yıkanmış doğranmış pazılarını koyup salça, tuz, pul biber ve karabiberi ekleyip kavurun.
Daha önce hazırladığınız kreplerin içine kavrulmuş pazıyı ekleyin.
Üstüne tavukları dizelim.
Tavukların üzerini de biraz soğan ve domates ile süsleyelim.
Patates salatası ile de servis yapabilirsiniz. |
0 yorum:
Yorum Gönder